A Google Reader hiányzik...
2006. április 23. írta: Asszem

A Google Reader hiányzik...

Nagyon frappáns a Gmailben és Calendarban az a megoldás, hogy a bal felső sarokban lévő apró sávon kapásból lehet váltani a programok között...de egyelőre a választék a "Google - Gmail - Calendar - More" opciókra korlátozódik.













Ha a More-ra klikkelek, akkor eljutok az összes (?) google termék oldalára. Innen viszont lemaradt a Google Reader, amit egyre többször kezdek használni RSS olvasásra, főleg, ha nem az otthoni gépet használom. Furcsa. Lehet, hogy a Reader még annyira béta, hogy nem merik kirakni? Vagy megfeledkeztek róla?

Mindenesetre az lenne a legjobb, ha a fenti menüt személyre lehetne szabni. Én pl. a Google főoldalt kivenném belőle, úgyis van a böngészőben kereső, és akkor mehetne a helyére a Reader, így a három leggyakrabban használt Google termék egyszerűen elérhetővé válna.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása