Google Calendar nyomtatási gebasz....áááááááááááááááááááááá (c-p)
2006. május 02. írta: Asszem

Google Calendar nyomtatási gebasz....áááááááááááááááááááááá (c-p)

Már teljesen megszoktam a programot, átálltam a használatára, eddig szép és jó. Hétfőnként kinyomtattam a heti tervet, így az állandóan ismétlődő eseményeket nem kellett mindig beírni a naptárba. Praktikus, frankó, egy két apró hibával.

Erre most valami nagyon elállítódott, és nem tudom, hol a hiba. Először is a nyomtatási képhez valami oknál fogva PDF-be konvertálja az oldalt. Ez már elég idegesítő. De egy hetet két álló A-4es oldalra akar nyomtatni, és sehol nem tudom beállítani, hogy egy fekvő oldalon legyen.

Azért azt hiszem, ez elég nonszensz. 2006-ot írunk. És pont a Google. Akik megcsinálták a Gmailt.

Vajon nem gondolták, hogy lesz olyan felhasználó, aki egy lapra, fektetve szeretné kinyomtatni a naptárt? Természetesen az olyan apróságokról már nem is szólok, miszerint nem lehet megadni, hogy melyik napokat nyomtassa ki (pl. a hétvégére nincs szükségem).

Elkeserítő, idegesítő....olyan nagyon microsoftos.

----------
Update 1.

Rájöttem. Volt egy egész napos bejegyzésem, ami miatt túl hosszúvá váltak a sorok, ezért szétcsúsztatta, hogy kiférjen. Bravó. Miután kitöröltem az eseményt, automatikusan fekve állította be, így már ki lehet nyomtatni.

De még mindig:
1. A széle lelóg. Nincs lezárva, emiatt nagyon csúnya.
2. Valamilyen érthetetlen okból kifolyólag a vastag és vékony vonalak, amivel tagolja az az idő múlását óránként úgy van megcsinálva, hogy a vastag vonal a félórás időszakokra esik. Emiatt viszont első ránézésre úgy tűnik, mintha minden program fél órával el lenne csúszva. Most nem azért, de ki az, aki kitalálta, hogy ez így legyen? Nagyon béna.

2006.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása