Wiw durci és bojkott...semmi értelme (c-p)
2006. május 03. írta: Asszem

Wiw durci és bojkott...semmi értelme (c-p)

A wiw felhasználók számának változása az internet miatt bárki számára pillanatok alatt hozzáférhető. Így pillanatok alatt szét lehet zúzni azt a hiedelmet, hogy a felhasználók bojkottja, a "büntetésből törlöm magam", vagy bármi ilyesmi akár csak stagnálásra, nemhogy csökkenésre kényszerítené a tagok számát.

Vajon hányan lehetnek, akik deregisztrálnak? Ezren? Ötezren? A hardcore matávgyűlölők, a netparanoidok, az összeesküvés-elmélet hívők és az adatvédelmi-biztos-aspiránsokon kívül nem hinném, hogy másokat nagyon zavarna.

Főleg azt a generációt, aki nemhogy a webkettőt, hanem magát az INTERNETET is a wiwen keresztül fedezi fel, ezekben a napokban, hónapokban. Dehogy fog szarozni barátikörrel, meg myvippel. Wiw. Mert azt mindenki ismeri. Hogy t-online?

Egy év múlva kb. a tagok negyedének már ugyanolyan természetes lesz, hogy t-online a wiw, mint az, hogy a wiw az iwiw.

Én inkább örülök annak, hogy megvalósult itt egy magyar amerikai-álom. Lelkes fiatalok csináltak valamit, amit egy nagy cég sokpénzért megvett...

Nyilván amikor a Blogter hasonló módon elkel, lesznek néhányan akik durcásan bevágják az ajtót, pedig inkább örülni kéne.

Hajrá hajrá! :)

---------------
Update 1.

Oké, közben olvasom az interjút Simó Györggyel, amiből most elmentek magamnak és az utókornak egy fontos részletet:

"És mielőtt megkérdezi: nem lesz magenta színű az oldal."

Megjegyezzük! :))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása