WebVébé
2006. június 15. írta: Asszem

WebVébé

Otthon nincs tévénk, most kicsit bánom, néha szívesen megnézek egy-egy focimeccset. Négy évente ennyi nekem bőven elég.

Most az Indexen követem az élő "közvetítést", ami egész furcsa érzéssel tölt el. Ugye régen a rádió adta a meccseket, és akkor a kommentátor szenvedélyes hangon másodpercenként ezer szótaggal reppelve közvetítette az eseményeket és orgazmusközeli állapotba jutott egy-egy gól esetén. Aztán a tévében megváltozott a szerep, a hűvösebb stílus vált uralkodóvá, aztán elvesztettem a fonalat, se tévé, se foci.

Most meg nézem a neten. Vagyis olvasom. Vajon ez előrelépés vagy visszalépés? Kb. másodpercenként kétszer nyomok refresht, és várom, történt-e valami. Háát, nem a legjobb...

Milyen lesz a következő VB netes közvetítése: remélem addig automatikusan frissülő szöveges kommentár, amit hátradőlve lehet nézni, illetve online közvetítés, felhasználó által beállítható kameraállással, ismétlésekkel, visszajátszással...mindezt élőben, realtime. Mint a Harry Potterben a Kviddics-világkupán az a szuper távcső.

Itt a távcsó az Internet lesz...remélem négy év alatt eljut odáig a fejlődés :) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása