Google Reader, fejlődés
2006. augusztus 05. írta: Asszem

Google Reader, fejlődés

Na, most, hogy beüzemeltem a laptopot is, hirtelen feltűnt, hogy nincsenek meg a kedvenc rss fídjeim. No sebaj, legalább megnézem a kb. fél éve feledésbe merült Google Readert, ami dacára annak, hogy béta verzió, tényleg fejlődést mutat :).

És igen. Javult. Pl. a subscriptionok rendezésénél eljutottak odáig, hogy az összessel lehet műveleteket végezni, például törölni...úgyhogy ha nagyon akarom, akkor megcsinálom a másik gépen az exportot, és máris a friss listát nézhetem. Bár így még izgalmasabb, mert olyan dolgok is benne vannak, amiket a másikról töröltem, úgyhogy láthatom, hol a fejlődés.

Viszont ami miatt továbbra is nagyon béta, az az, hogy nem lehet a címkékben ékezetes betűket használni. Kár. Nadehát ez mégsem amerika, de azért jó lenne. Mondjuk fejlődés itt is van, mert legalább már figyelmeztet rá, nem pedig kezelhetetlenné válik, mint az előző verziók.

Decemberben majd megint visszanézek :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása