Sólyom elbújt?
2006. szeptember 11. írta: Asszem

Sólyom elbújt?

Pedig most meg kellene szólalnia. Konkrétan a Fidesz ellen. Nehéz helyzet? Azért köztársasági elnök. Egy dolog, hogy szétfütyülik Gyurcsány rendezvényeit. Mindenki sejti, de bizonyítani nem tudják, hogy a Fidesz áll mögötte. Ez még nem ok a megszólalásra. Az viszont igen, hogy a Fidesz úgy nyilatkozik, Gyurcsány provokálja az embereket azzal, hogy kampánykörútra merészelt menni, a megszorítások dacára. Na ez az, amiért Sólyomnak határozottan fel kéne szólalnia.

Mi az, hogy egy politikai párt ne mehessen kampányolni a másik párt szerint? Szólásszabadság van. Pont azért, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, ne csak az, aki hangosabb vagy agresszívebb a másiknál.

Csúszik ki a Fidesz alól a talaj, egyre inkább tolódik a szélsőségek felé. Pedig enélkül is simán meg tudná verni a megszorításokkal szerencsétlenkedő szocialistákat. Talán még jót is tenne nekik egy határozott Sólyom intő.

((Egyébként nekem kifejezetten tetszik a tiltakozásnak a "csendben fordítsunk hátat Gyurcsánynak" módja. Olyan durcásan óvodásan megsértődős. Szép, szimbolikus. Mint az újságpapírra ülés annó).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása