Autómentes nap, ingyenes BKV...nahiszen...:)
2006. szeptember 12. írta: Asszem

Autómentes nap, ingyenes BKV...nahiszen...:)

Hamvába holt ötlet az autómentes nap. Talán ha a BKV magasabb színvonalon nyújtaná a szolgáltatását, légkondicionált (bruhaha), tágas, kényelmes, pontos járatokkal, esetleg lenne értelme, de a jelenlegi helyzetben aki megteheti, hogy kocsival menjen, az nem fog ideológiai okokból tömegközlekedést használni. Maximum akkor, ha drága a parkolás, lassú a forgalom a dugók miatt, stb. de ezek pragmatikus okok.

Mit várnak az autómentes naptól? Tömegek próbálják ki a BKV-t? Hát egy élmény lesz. Mindkét félnek. És utána maximum az autósok hálát adnak a sorsnak, hogy nem kell naponta végigszenvedniük ezt a tortúrát. Inkább egy kocsiban, kellemes zenét hallgatva, minimálisan idegeskedve amiatt, amin úgysem lehet változtatni, de végig ülve, mint a BKV járatain, tömegben, büdösben, állva...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

human · http://humaninsect.freeblog.hu/ 2006.09.14. 19:22:19

szóról szóra ezt akartam írni a hírről amikor olvastam :)
süti beállítások módosítása