A blog.hu elaludt?
2006. szeptember 17. írta: Asszem

A blog.hu elaludt?

Hátkérem itten lassan kitör a forradalom. Vagy nem. Este fél kilenc van, a Gyurcsány-beszéd kb. kettő óta kint van a neten, nyílt róla egymilliárd topik, vezérblogok tárgyalják a Blogteren, reagált rá mindenki. A blog.hu címlapon pedig tegnapi hírek vannak.

Hát. Furi. Tessék tartani a ritmus. Mostmár elvileg a címlap adott a közösséghe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gulyaszoli (törölt) · http://gulyaszoli.blog.hu 2006.09.17. 21:47:02

Igen ezt hiányoltam én is (csak ugyebár kinek van kedve vasárnap este blogot írogatni). Szóval mi a nyavajáért nem rakták ki se ide, se a Freeblogra, se a Freevlogra, se a Videára!? Sehol semmi csak a Blogteren meg a Videobombon!

Lehet, hogy én nem vagyok elég tájékozott, de a web2 feladata pont az azonnali tájékoztatás lenne a cicil oldalról, még akkor is, ha egy gyurcsánytáncszerű kampányfogásról van szó.

prospero 2006.09.17. 22:25:05

Hajrá, ne aggódjatok reggelre kint lesz mindenhol, azért GYF blogját is érdemes olvasni, ott hozza le a teljes hanganyagot

(a blogter ilyenkor nem alszik, amúgy se :-))

Asszem 2006.09.17. 22:46:16

Na, azért van alakulás, máris kint van itt is a gyurcsányos címlap...a print médiánál még mindig gyorsabb :))

hírbehozó · https://webisztan.blog.hu/ 2006.09.17. 22:55:19

Okok: egyrészt egyelőre kevés blog fogllakozik vele, bármennyire is nagy hájp.
Másik ok: a bloghu egyelőre kísérleti szakaszban van, úgyhogy még egy-két hét kell az optimális működéshez. Addig is blogoljatok sokat, és küldjétek be a linkeket.
süti beállítások módosítása