HírTV az egyetlen HITELES hírforrás.
2006. szeptember 20. írta: Asszem

HírTV az egyetlen HITELES hírforrás.

Olvasom az olvasói levelek válogatását a HírTV-n. 99%-ban pozitívan nyilatkoznak, miszerint a HírTV az egyetlen hiteles forrás, és milyen felháborító az SZDSZ és az MTV felháborodása...

Egy bajom van ezzel: maguknak a leveleknek a szelektálási módja önmagában cáfolja az állítás igazságtartalmát. Nem hinném, hogy ekkora arányban kapnak pozitív visszajelzéseket. Ennyit a hitelességről és elfogulatlanságról.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agica 2006.09.24. 16:53:51

Teljesen igazad van. Akik a hír tv-t nézik, mind elfogultak. Jó, hogy pozitív visszajelzéseket kapnak. Ez kialakít bennük egy torz énképet. Ezért tart ott ez az ország, ahol. Mert mindenkinek a nyali kell, nem az igazság.

Asszem 2006.09.24. 22:17:07

Szerintem a balosok is bőven nézik a hírtévét, hogy legyen min felháborodni, úgyhogy nemhinném, hogy csak pozitív kritikát kaptak...csak mivel polgárilag elfogullt a tévé (azaz van "értékrendje") ezért nyilván csak a pozitív kritikák fognak megjelenni, és innentől valóban igaz a nézőkben kialakuló torz kép.

Az természetesen igaz és érdem is, hogy egyedül ők tudósítottak a helyszínről élőben megfelelően, csak nagyon nehéz szétválasztani a politikai irányultságuktól...vajon a TV2 riporterét beengedték volna a tömegbe a huligánok? Vajon az RTL Klub közvetítőkocsiját átengedte volna a tömeg?

Vajon az MTV-nek közszolgálati kötelessége a saját ostromát közvetíteni?

gondolat 2006.09.25. 15:03:02

Könnyen tudósítottak élőben, kiépített kapcsolattal várakoztak a helyszínen. Biztosan jók az informátoraik. Ki gondolta este 10-kor, hogy bármi lesz a TV székház előtt?
süti beállítások módosítása