Gyurcsány nem tárgyaló partner többé a Fidesz számára
2006. szeptember 21. írta: Asszem

Gyurcsány nem tárgyaló partner többé a Fidesz számára

"Orbán Viktor a TV2-nek adott interjúban kijelentette, a miniszterelnököt – aki a Fidesznek nem tárgyaló partner többé –, jogi és pénzügyi felelősség terheli a kialakult gazdasági helyzetért."

Gyurcsányt az ország jelentős része támogatja. Gyurcsány hazugságait az ország jelentős  része, még ha nem is a többség, de elfogadja, vagy más megítélés alá helyezi a teljes szöveg kontextusában.

Ha a Fidesz nem hajlandó tárgyalni Gyurcsánnyal, akkor az ország ezen jelentős részével sem hajlandó tovább a párbeszédre.

Sok jó megoldása lehet bármilyen konfliktusnak. A párbeszéd egyoldalú beszüntetésével történő zsarolás azt hiszem, nincs ezek között.

Lehet, hogy a Fidesz politikai érdekeit szolgálja, de az országét biztosan nem, ha ennyi ember képviselőjét figyelmen kívül hagyják.

Egyébként a Fidesz még nagyon megütheti a lábát azzal, ha most az erkölcsi mércét egyre magasabbra teszi. Gyurcsányénál sokkal apróbb hazugság, füllentés, nem-teljes-kibontása a tényeknek elegendő lehet ahhoz, hogy azt az erkölcscsősz fejére olvassák.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vargyas István 2007.03.13. 09:35:02

Nem utálom hanem gyűlölöm FLETTÓT.

Vargyas István 2007.03.13. 09:35:04

Nem utálom hanem gyűlölöm FLETTÓT.

anonim 2007.03.13. 15:22:08

Asszem!!!
Miért kell egy blogban politizáln??????
Nem szégyenled magad???
Senki nem kiváncsi, hogy Te kinek a hatására írogatod a véleményidet!!!

Asszem 2007.03.13. 15:29:33

Ez eddig a legjobb komment, amit valaha láttam! Zseniális.
süti beállítások módosítása