Narancsszínű fehér ruha
2006. szeptember 22. írta: Asszem

Narancsszínű fehér ruha

Schmitt Pál, aki a sajtótájékoztató közben maga is kitűzött zakójára egy fehér szalagot, azt mondta: felhívunk mindenkit, aki elutasítja az erőszak és a hazugság minden formáját, hogy tűzzünk ki a zászlóink mellé fehér szalagot, viseljünk minél többen fehér inget, blúzt vagy pólót, a fiatalok hordjanak fehér karkötőt, fehér karszalagot, vagyis a magyar zászló színei mellett, jelenjen meg minél több helyen a fehér szín.(Hírszerző)


Hát nemtudom. A kokárdával is bajok voltak. Feszültek és türelmetlenek az emberek. Talán ilyenkor nem kellene a politikai hovatartozást az utcai öltözködésben kihangsúlyozni. Vagy ez csak engem feszélyez?

Látom mást is: Napi Online cikk. Mert ugye a fehér ruhás ötlet egy politikafüggetlen wiwes kezdeményezés volt, ami csak az erőszak elutasításáról szólt, de kibővíteni a jelentéstartalmát a hazugság elutasításával egyértelműen narancsra színezi a fehért.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása