"A népét összeverető" miniszterelnök
2006. november 30. írta: Asszem

"A népét összeverető" miniszterelnök

"A kormánykoalíció fejére kimondott nem, miszerint egy nem demokrata, hazudós, az országot gazdasági válságba taszító, népét összeverető miniszterelnökkel nem vagyunk hajlandóak érintkezni, ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy az ország, az emberek érdekében részt vegyünk a parlamenti munka érdemi részében" - fogalmazott Orbán Viktor.
(Hírszerző)

"Beteges hazudozó", tegyük még hozzá. Politikai kultúra? Mindegy, Orbán saját maga erősíti a szocialistákat ezekkel a mind szélsőségesebbé váló jelzőivel. Gondolom ezért hagyják szó nélkül. Hadd hergelje magát, a protest-szavazók nélkül nagy gondban lennének 2010-ben.

A rendszerváltás 2.0 az Orbán utáni időszakban fog beköszönteni. Remélem nemcsak a személyek, hanem a sémák is változni fognak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2006.12.01. 22:42:45

Ez most politikáról vagy web 2.0-ról szól? (mert nem mind1)

Asszem 2006.12.01. 23:42:17

Nyilván politikáról, de blogban divat webkettőzni, és kapóra jött. Rendszerváltás, ámbár mégsem teljesen, szemléletváltás, miközben az alapstruktúra (internet ~ demokrácia, kapitalizmus) ugyanaz marad. Kb. ennyi az analógia.

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2006.12.01. 23:52:07

Korrekt. Köszi. De: ha politikáról szól, akkor csak ennyit: jó lenne, ha ez a két főkolompos és a fánklubja kibékülne egymással, és talán azzal is foglalkozna, amiért odakerült(ek) a húsosfazék közelébe.

Magyarázat · http://magyarazat.blog.hu 2006.12.13. 01:04:35

csabax!

Egyetértek.
Pont erről írtam egy postot a blogomba. :)
süti beállítások módosítása