160 darab könyv...
2006. december 25. írta: Asszem

160 darab könyv...

Idén a Jézuska beletrafált. Hozott 160 könyvet, a Világirodalom Klasszikusai sorozatból, darabonként 100 forintos áron, amikor ezeket antikváriumokban 600 és 1000 forint között lehet kapni. Úgy látszik az eladó nem volt tisztában az értékével, vagy csak simán nem szeretett olvasni.

Namost kiszámoltam, ha havonta elolvasok mondjuk egyet, akkor kb. 13 évig fog tartani, amíg a végére jutok. Persze ezt az időt csökkentik azok a brutálisan szar könyvek, amiket félbehagyok (persze ritka az ilyen, és nem is szívesen teszem, de néha muszáj). Másfelől a havi egy könyv az nem mindig jön össze, ha sűrűbb a programom, fáradt vagyok, vagy valami nagyon leköt, akkor kevesebb időm van olvasni. És az is előfordul, hogy egyszerre négy-öt könyvet kezdek el, ami szintén lelassítja a haladást...:)

Mindenesetre az biztos, hogy most jó darabig el vagyok látva könyvekkel. Jövőre könyvespolcot kérek karácsonyra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása