Címlapbővülés
2007. január 05. írta: Asszem

Címlapbővülés

Na úgy látom, kicsit megnőtt a blog.hu címlapon a friss topikok és hozzászólások listája, ami jó, mert még több infót ad, és egyelőre könnyen áttekinthető. Én még annyit csinálnék, hogy a friss tartalmakat lehessen külön ablakban is nézni, elvégre a kiemelt bejegyzések egy ideig nem változnak, ezért ha azokat már átfutottam, és nincs semmi, ami érdekel, akkor csak a kommenteket és új posztokat figyelem, ahhoz viszont mindig scrollozni kell.

Ilyenkor jönne jól, ha egy új lapon két oszlopban csak az aktuális történések lennének, mint az Inda kémlelőnyílásában, legfelül mindig a legfrissebb bejegyzésekkel. Nem is kéne mást csinálni, csak kopipésztelni a kódot (najó, gondolja a laikus :) a címlapról, egymás mellé igazítani őket, oszt jónapot. Egy nap munka, és mennyire boldog lennék :DD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása