Népszabadság print retró
2007. január 26. írta: Asszem

Népszabadság print retró

Feleségem kezébe nyomtak egy ingyen Népszabadságot a Nyugatinál. Biztos marketing, gondoltuk, mert még nem sejtettük a hat oldalas Gyurcsány novellát benne. Most meg látom, hemzseg tőle a net, sőt már az előzetes álláspontom is kezd kialakulni, pedig még bele sem néztem. És mivel oly régóta először ismét nyomtatott újság került a kezembe, ezért nem is fogom a neten elolvasni.

Nyomok egy retrópartit. Számítógépek kikapcs, kellemes félhomály, a karosszék (najó, ikeás Poang fotel :) megszabadul a ráhalmozott párnáktól, ruháktól, iratoktól és minden egyébtől, főzök egy fincsi teát, beüzemelem a jókis lábcsobit (Tesco gazdaságos, még a tavalyi hype során lett beszerezve), ha lenne kandalló és macska akkor azokat is aktivizálnám, majd kényelmesen elhelyezkedem, majdnem rágyújtok egy szivarra, és elolvasom a cikket, kint meg tomboljon a megkésett tél.

Igazi retró feelingje lesz. Utána persze rohanok blogot írni, dacára annak, hogy addigra már bőven ezer fölött lesz Tótawén a kommentek száma, és szinte az összes polblogban kivesézték az írást, nadehát nem verseny ez, hova rohanjunk.

Vagy hagyom a fenébe az egészet és inkább kártyázok, vagy olvasom a Három testőrt :))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pollux 2007.01.26. 15:48:47

Jól gondolod ismeretlenül is barátom.
De a tea helyett mást / esetleg egy másikat / is el tudok
képzelni.
De jó is egy megnyert rekontra.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.01.26. 22:34:08

Máskor is szoktak oszotgatni, én a Petőfi híd budai hidfői villamosmegálló aluljáróban szoktam velük találkozni néha reggelenként, ahol főleg eltések és bmesek járnak olyankor. De a miértre még nem igen jöttem rá. Talán így próbálják a fiatalságot visszaszoktatni a nyomtatott sajtóra.

Proxy · http://halozatkereso.blog.hu 2007.01.27. 18:41:55

No látod, ő jól is járt. engem különösképpen nem érdekelt a melléklet, de az újság maga igen. Namármost egy darab újságosnál nem találtam már úgy dél körül, pedig megnéztem párban.
süti beállítások módosítása