Hálózatépítés LinkedIn-módra.
2007. január 28. írta: Asszem

Hálózatépítés LinkedIn-módra.

Ha nagyon erőszakos lennék, akkor most két klikkeléssel meg tudtam volna hívni az összes gmailes ismerősömet. Ez egy új hálózatépítési funkció a LinkedIn-ben. Yahoo és Gmail, és azt hiszem Hotmail felhasználók csak simán megadják a felhasználónevüket és jelszavukat a LinkedIn oldalán, mire az szépen végignézi, hogy a megadott accounton szereplő emailcímek közül ki az, aki már regisztrált tag, és ki az, aki még nem.

Ezeket szépen ki lehet jelölni egyszerre, és máris mehet a meghívó. Szerintem ez roppant ügyes, és ugyanannyira személytelen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Proxy · http://halozatkereso.blog.hu 2007.01.28. 21:45:11

Khm. Ott ütném agyon drága ismerősömet, aki ezt a funkciót merné rámszabadítani.. :P Főleg ha többször is rábököd, pedig én mondom neki hogy NEM. :D

Asszem 2007.01.28. 23:14:58

Hát igen, kinek mi számít, agresszív kapcsolatépítés egy-két morgó lemorzsolódóval, vagy a valódi barátságok fenntartása :))

Asszem 2007.01.29. 12:15:59

Na nem bírtam megállni, egy-két barátnak és ismerősnek csak elküldtem a meghívót, máris bővült a hálózat :))

Proxy · http://halozatkereso.blog.hu 2007.01.31. 18:01:40

Nohátha jóindulatú, akkor persze nem szedem le a fejét. Anno a köremilek is jóindulatból jöttek, azokról már nagyjából sikerült leszoktatnom az ismerőseimet. :)
Viszont a hálózat bővül, ez kétségtelen. :)
süti beállítások módosítása