Cigiblog 7. - Negyedik nap
2007. február 08. írta: Asszem

Cigiblog 7. - Negyedik nap

Kezdem elveszíteni a fonalat a blogszámozás és napszámozás között. Mindegy, úgysem számít, csak nagyvonalakban mutatja a sorrendet. Szóval közeledek a hét vége felé, és eddig tök jól tartom magam. Mondjuk momentán MOST szívesen rágyújtanék, mert van szabadidőm, de helyette inkább írom ezt a postot :).

Utána meg indul a meló, megállás nélkül estig. Szerintem mostmár menni fog ez a hét, a jövő hétfő az egyik "lélektani" határ lesz. Az első hét. Szerencsére a hétvégén tanfolyam van mindkét nap, reggeltől estig, szóval az elfoglaltság meglesz, csak az a baj, hogy eddig mindig dohányoztam ott is, a szünetekben, tehát ez megint rágyújtásrizikófaktor, amire előre fel kell készülni. Lényegében ezt csinálom most...

Na, csengettek, indul a nap.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence 2007.02.08. 12:55:03

kezdd el önkényesen számozni a blogokat a napok számával. mekkora ötlet, mi? :)
asszem én vagyok az egyetlen, aki olvassa a blogodat.

Asszem 2007.02.08. 15:31:54

Nade akkor borulna a konzisztencia. Mertugyebár ha egy nap több post is van, akkor he? Most vagy csinálok rá egy Acces adatbázist, vagy mivel a 8. bejegyzés jönne, várok még négy napot, akkor pont szinkronba kerül a kettő, és aztán majd ilyen alkategóriáka vezetek be...vagy hagyom a fenébe a számozást.

Vagy csak simán kimoderálom a csupor kommentelőket :D
süti beállítások módosítása