Apró kis hazugság
2007. február 13. írta: Asszem

Apró kis hazugság

A külügy tehát tényleg küldözgetett leveleket Orbán Viktor nevével és tevékenységével a külföldön lévő diplomatáinknak.

  • Február 10. Napi Online cikke:
  • "Polgár Viktor külügyi szóvivőkiemelte: a misszióvezetőknek elküldött jegyzékben sem a Fidesz, sem Orbán Viktor neve nem szerepel" 
  • "Szó sincs pártpolitikáról: a nagyköveteket arról tájékoztattuk, ami a Kossuth téri kordonbontáskor történt. Erre azért volt szükség, mert a fogadó országokban a misszióvezetőket nyilván meg fogják kérdezni, mi történik már megint Magyarországon" - mondta Göncz Kinga az MTI-nek.
  • Február 13. HVG cikke:
  • "Nagyon nehéz kihagyni a legnagyobb ellenzéki pártot és személy szerint elnökét, Orbán Viktort egy olyan tájékoztató anyagból, amely arról szól, hogy e párt parlamenti képviselői kordont bontanak" - szögezte le hétfőn Polgár Viktor
  • A külügyminisztériumban minden bizonnyal vizsgálat indul annak kiderítésére, miként szivároghatnak ki rendszeresen információk a tárcától az ellenzékhez - közölte a külügyi szóvivő hétfőn. "Nem ez az első eset, hogy a kikerülő információkat az ellenzék saját céljaira használja fel” - hangsúlyozta Polgár Viktor


Február 14. Polgár Viktor távozik a külügyi szóvivői posztjáról, az MSZP közleményben kér elnézést a hazugságért, a Fidesz a maga részéről ezzel lezártnak tekinti az ügyet. Szép is lenne :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása