Elakadtam
2007. február 24. írta: Asszem

Elakadtam

Csak nem sikerült megoldani a legördülő menüt Accessben. Megint az van, hogy túlbonyolítom a dolgot. Sokkal egyszerűbben, vagy másként meg tudnám csinálni, de nem, én így akarom. És ha sikerülni fog, akkro lehet, hogy két perc alatt rájövök, hogy mégsem így jó, és akkor majd másként akarom. Végülis ez nem baj, csak nem haladok vele. Annyira nem akartam nagyon extrát csinálni, csak egy egyszerű adatbázist, amiben tárolhatom az eredményeimet.

Ennek ellenére már kb. négy napja húzom ezzel az időt, és idegesítem magam, hogy még mindig nincs kész. Ráadásul most maga az Access produlkált egy furcsa hibát, valamiért nem képes elindítani a segédűrlap varázslót. Azt mondja, nincs telepítve. Tegnap még megvolt. És az Office CD-m bent van a munkahelyen, úgyhogy nem is nagyon fogom tudni telepíteni.

Lehet, hogy ez valami JEL, hogy hagyjam a fenébe az egész Access mizériát? Csináljam meg Excelben? Vagy töltsek le egyet a többszáz pókernapló progiból? Nade akkor hol a kihívás? :))

Úgyogy még próbálkozom vele, ma az utolsó reménysugár a Windowsos csodafegyver lesz: újraindítom a gépet. Hátha akkor megkerül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Proxy · http://halozatkereso.blog.hu 2007.02.28. 11:03:45

Ne add fel! AZ élet küzdelem! :)
Gondolj bele milyen jó érzés lesz majd az, ha egyszer mégiscsak sikerül. Egyébként erről nincsen semmi anyag a neten?
süti beállítások módosítása