Bunkó Index
2007. február 25. írta: Asszem

Bunkó Index

Marhára laza és jófej tud lenni az Index, ha akar.

Tegnap például azon poénkodott, hogy "a szocialista párt elveszítette azokat a jó csajnak számító szimpatizánsait, akik tavaly a győztes választás után feltűntek a párt környékén. Most karcosra festett, a kilencvenes évek sminkjét viselő, titkárnőszerű rémek jelentik a csajfelhozatalt."

Ma pedig sikerült méginkább jópofának lenni: "szombaton arról értekeztünk, hogy a szocialista kongresszuson milyen gyenge a csajfelhozatal. Ezt az elmúlt huszonnégy órában már annyian szóvá tették, és kérték ki maguknak, hogy most kénytelenek vagyunk a témát újból elővenni. Nos, természetesen akad olyan, aki nem kőarcú. Azt viszont nem tudjuk, őt honnan kerítették elő."

Most akkor érezzék magukat megtisztelve a kongresszuson részt vevő nők.

Szóval ha az Index poénkodik az emberek külsején, az még belefér, de ha Mitnyan György inkorrekt politikailag, akkor jöhet a nehéztüzérség?

Ezek után elgondolkodtató, vajon megérte-e megjelentetni Tóta W. Árpád amúgy zseniális cikkét, amiért az Indexnek kétmilliót kellett fizetnie, bocsánatkérő közleményt megjelentetnie és eltávolítania az ominózus írást?

Akkor úgy éreztem, az Index a jó ügy érdekében állt ki, és igazságtalan volt az ítélet. Most úgy érzem, az Index csupán segget csinált a szájából.

Stílszerűen: értitek már, seggfejek?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asszem 2007.02.25. 19:05:20

Prokator, kimoderáltam a hozzászólásodat, annyira bunkó volt.

Asszem 2007.02.25. 19:20:29

Nézd, csak megindokoltam a törlés okát, és mivel a hozzászólásodban te sem vetted a fáradtságot, hogy megadd a minimális tiszteletet azoknak, akikkel nem értesz egyet, ezért én sem voltam túl udvarias.
Ha zavar a "bunkó" kifejezés, akkor helyette mondhatom azt, hogy a hozzászólásod annyira szélsőségesen elfogult és vulgáris hangnemű volt, ami kívül esik ennek a blognak az illemszabályain, ezért töröltem. Ha így jobban megfelel.

Asszem 2007.02.25. 19:28:12

Neked abban mi a politikai tartalom, ha lekurvázol egy csomó nőt?

zsp · http://poker.blog.hu 2007.02.25. 22:10:37

"Továbbá F É L S Z!!! Ettől a bűnbandától, akitől függsz!"
ahhahhaaaa
ez kész!!!
prokator, akármit nyomsz, adnod KELL belőle!!!

gulyaszoli (törölt) · http://gulyaszoli.blog.hu 2007.02.25. 22:55:29

Szerintem a saját blogjában mindenki azt moderál ki, akit csak kedve szottyan.

greg · http://konnektor.org 2007.02.26. 12:11:41

mi ebben az újdonság? az index gondolom ezt bulvárújságírásnak hívja, de az elmúlt években olyan mélységekbe sikerült jutniuk, hogy simán rávernek a blikkre a többi okosságra. nem kell olvasni őket, felejtsd el hogy léteznek. így talán észreveszik előbb-utóbb hogy nincs szükség ilyen újságírásra. de addig amíg a cikkeiken csámcsognak az emberek, addig elérik a céljukat.

Asszem 2007.02.26. 14:28:31

Én is gondolkoztam azon, hogy majd bosszúból jól nem olvasom őket, és majd mások sem, és akkor lecsökken az olvasottság és akkor majd változtatnak a stíluson...de kénytelen vagyok belátni, hogy ilyen fogyasztói bojkottal komoly hatást elérni még soha senkinek nem sikerült (legalábbis én nem tudok róla).

A bulvárra meg lesz igény, sajnos, ezért az index jól csinálja amit csinál, ha gazdaságilag nézzük, csak elveszíti azt az értékét, ami miatt szerettem.

Nadehát pont erre való a blogírás. Itt a lehetőség adott, hogy kifejezzem a véleményemet.

És én jól megmondtam nekik. Nem szeretnék most a helyükben lenni!! :DDDDDDD
süti beállítások módosítása