Mi ez a hülyeség? (Twitter)
2007. március 11. írta: Asszem

Mi ez a hülyeség? (Twitter)

Persze megint a webisztános poszt után megyek, de naés, a dolog akkor is tetszik :)

Szóval ez az új oldaldoboz itt balra fent, a legfontosabb helyen a Twitter névre hallgató legújabb webes ingyombingyom eredménye. Hogy mi ez? Roppant bonyolult: mindenki leírja, hogy mit csinál éppen. Ennyi. De tényleg ennyi. Komolyan.

És hogy mi értelme? Semmi. Ennek ellenére baromi szórakoztató.

Ami viszont a jövőben még akár valóban hasznos is lehet, az IM-ből történő posztolás lehetősége. Ez pedig jó, mert egyszerű. Nem kell belépni a webes felületre, hanem az ismerősök közé felvett twitter@twitter.com felhasználónak elküldöm az üzenetet, mintha egy élő személynek üzennék, és az megjelenik az oldalon, illetve a blogon. Na ez tök jó. Még nem tudom hogyan, de ennek még biztos lesz komolyabb jövője. Tulajdonképpen ezt az egész posztot is csak emiatt írtam.

Na, ez a Twitter.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurmigyuri · http://www.g3.hu 2009.04.08. 13:24:35

Engem minden érdekel, pláne ami számomra újdonság. A twitter az(így nem nagy betű?).
A baj az, hogy nem tudom mire jó.
Az én hibám?
Hogy tudok oda bejutni? Csak blog az egész? De akkor miért twitter?
Ingyombingyom?

Asszem 2009.04.09. 19:57:02

@Gyurmigyuri: csak akkor van értelme Twitterezni, ha van legalább 4-5 olyan barátod, aki szintén használja, különben annyit ér az egész, mintha egy vadidegen társaság számodra teljesen közömbös csiripelését (ezért twitter) hallgatnád...

Ez az egyik felhasználási lehetőség. A másik pedig az, hogy egyre több online szolgáltatónak is van Twitter accountja (pl. a Google Chrome-nak, a Digsby-nek, stb.), így ha van valami érdekes esemény (pl. lehalt a szerver, van új frissítés, vagy bármi egyéb), akkor azonnal értesülhetsz róla.
süti beállítások módosítása