Állatgyilkosság a művészet nevében
2007. április 22. írta: Asszem

Állatgyilkosság a művészet nevében

Egy művészfilm kedvéért vízbe fojtottak egy macskát. A rendező szerint az állat másnapra amúgy is meghalt volna, mert beteg volt és más filmekben is öltek már állatot, úgyhogy mi itt a baj?

Nem is tudom, talán a kasztrálás lenne megfelelő büntetés az ilyen embernek. Természetesen filmre véve. A filmművészet nagyobb dicsőségére és az ilyen állatok szaporodásának megakadályozására.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Glück 2007.04.22. 22:14:45

Aki, mint zsűri vetíteni engedi annak is ki kéne vágni azt a darabot...

Asszem 2007.04.22. 22:23:08

Most védekeznek is, hogy ők nem tudták...

sorin 2007.04.22. 22:32:11

Az is jó duma, hogy az a cica másnap meghalt volna... Tudtommal a halni készülő macskákat másképp ( egy kb. két másodpercen belül ható injekcióval) szokták jobblétre szenderíteni. Tavaly az én 16 éves, 80%.ban vesekárosodott (azaz vak, nehezen járó, alig mozgó) macskámmal is ezt kellett tenni, úgyhogy különösen kiakasztott ez az öncélú "művészkedés". Az ilyen filmrendezőket lelövik, ugye? Csak az "eszmei érték kidomborítása" érdekében, hogy jobban vágja a kedves néző a jaj, de művész film lényegét.

Asszem 2007.04.22. 22:36:27

Jó lenne, ha ebből igazi botrány lenne, hogy a jövőben ne ismétlődhessen meg.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.04.22. 23:40:45

A macskákat nem igazán szeretem :(. Da az ilyen embereket meg egyenesen gyűlölöm :S. Nem is tudom, mi lenne számára a megfelelő büntetés. "Legrosszabb" esetben is csak néhány év börtön, esetleg pénzbírség, de lehet, hogy az sem. Akkor már remélem börtönbe kerül, és rabtársai is hasonló véleményen lesznek velünk. Kicsit kezelésbe veszik, és addig talán még az őrök is másfelé néznek.

És nem csak vetíteni engedték, hanem még díjat is kapott. Asszem félmillió Ft-ot...
süti beállítások módosítása