Ápdételj ha mondom!
2007. május 21. írta: Asszem

Ápdételj ha mondom!

Na ilyent sem láttam még. Minden előzetes figyelmeztetés nélkül, magától elindult a Joost (online TV, nálam használhatatlanul szaggat, ha legalább lenne egy jó kis előreletöltő funkció, minimum 2 perc előtöltéssel). És csak azért, hogy figyelmeztessen, új frissítések jelentek meg, le lehet tölteni.

Szóval furcsa az, hogy nem egy buborék jelenik meg a tálcán, nem egy email jön a regisztrált címre, vagy nem a felhasználó által történt programindítás után figyelmeztet.

Magától, mert ő jónak látja és mert annyi, de annyi új frissítés van már a programhoz, hogy mindenképpen töltsem le, ha használni akarom egyáltalán.

Ennél még a Microsoft updétere is udvariasabb, az legalább csak negyedóránként kérdezi meg, hogy óhajtom-e újraindítani a gépet, mert új betűtípust telepített...

Namost az ezzel a legnagyobb baj, hogy ha ebből rendszert csinálnának a szoftverfejlesztők, akkor egy átlagos munkanapon tizenöt percenként fognak maguktól indulni a különböző programok, frissítésért könyörögve.

Nem értem, miért nem lehet meghagyni az update kezdeményezését a felhasználó kezében.
net

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.22. 09:06:27

A gépek átveszik a hatalamat.. durva.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.05.22. 09:16:31

A Vista már rákérdez, mikor kérdezzen rá legközelebb. .-)

Asszem 2007.05.22. 18:04:55

Haladás :)

Én most a Spyware Terminátort termináltam (elnézést...), mert minden program installálásánál átlagban 15x kérdezte meg, hogy engedélyezem-e amit az installer épp csinálni akart.

süti beállítások módosítása