OVB dilemma
2007. június 20. írta: Asszem

OVB dilemma

Ha az OVB ismét elutasítja a Fidesz népszavazási kezdeményezését, akkor a jobboldal végképp rásüti a politikailag elfogult szervezet bélyegét. De mi van akkor, ha átengedi a kérdéseket? Vagy mondjuk átengedi a vizitdíjat, de a tandíjat nem? Ebben az esetben mit mond a Fidesz?

Hogy az OVB mégiscsak független testület, amely az AB határozatát megfogadva bölcs döntést hozott? Ha igen, akkor viszont minimum bocsánatkéréssel tartoznak azért, mert elfogultsággal vádolták őket.

Vagy elkezdik a mellüket verni, hogy sikerült nekik meghátrálásra késztetni a gyurcsányista OVB-t? Ez lenne a legérdekesebb, hiszen ekkor éppenhogy a politikai elfogultságukat bizonyítanák, csak most a másik oldal irányában.

Szóval akármi is lesz a végeredmény, a Fidesznek fel van adva a kommunikációs feladat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása