Kármán Zsanett, azaz a hazudós női áldozatok
2007. június 28. írta: Asszem

Kármán Zsanett, azaz a hazudós női áldozatok

Nem elég, hogy a rendőrök által bestiálisan megerőszakolt fiatal lányból a média lassan, de biztosan hazudós kurvát csinált, most megindult Kármán Irén önmegveretésének a sugallmazása is. A STOP.hu-n megjelent cikk lehelletfinom utalásokkal célozgat arra, hogy ej, hát szegény újságíró lehet, hogy mégsem bontotta ki teljesen az igazság minden szálának fonalát.

Mertugyebár, szól az érvelés:

1. nem is törött el egyetlen csontja sem
2. a támadói nem viselték a maffia által kötelezően előírt maszkot
3. nem is volt ám olyan erősen megkötözve a "kis hölgy" (az újságírót a parton megtaláló ember kifejezése)
4. pont most jelent meg a könyve

Mindebből logikusan következik, hogy:

1. Nem is erőszakolták verték meg.
2. Hazudott.
3. Tehát boszorkány.

Lassan ott tart a dolog, hogy a média által felkapott mindkét női áldozatról kiderül, hogy nem is áldozat, hanem gátlástalan hazudozó.

Érdekes dolog ez a média.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

friedrich · http://aleuropa.blogspot.com 2007.06.29. 09:18:44

"Mindebből logikusan következik, hogy:

1. Nem is erőszakolták verték meg.
2. Hazudott.
3. Tehát boszorkány."

Kiváncsi vagyok, hogy mikor jön, hogy egy kacsával összemérik ezeket a nőket:

www.youtube.com/watch?v=L8Lt3HC8ezw

Népszabadságnak 2007.06.30. 11:39:45

Emögött meg mi van! A nolblogon levették a főhelyekről és az ajánlásokról a Kármán Irén-blogot, ami szorzatos látogatottságnak örvendhet, mint az eddigi blogok együttvéve. A Kármán Irén blogja eddig is a főhelyen volt, a leglátogatottabb blogok közül is talán az első volt, most meg, hogy olvasószámban és hozzászólásban minden csúcsot megdöntött, és rekordra rekordokat halmozott, a nolblog cenzorai úgy látták, ideje elrejteni! Sutyorognak tán a miniszterelnöki tanácsadók a Népszabadság főszerkesztőjének fülébe, hogy: Ej, te, nem kell neked az a sok pénz, meg sok látogató. Jégre tedd az Irént is, mert ő a következő. Szóval szabad újságírás, meg tényfeltárás! Üzenem a Népszabadság főszerkesztőjének és az összes nolblogos cenzornak: hóhérok, bitang és gyáva bértollnokok, hazaárulók vagytok! Tudtok szinte mindent, de csak azokat rúgjátok, akik vásárra viszik a bőrüket helyettetek, bitang gazemberek!

Asszem 2007.06.30. 12:29:54

Mielőtt rádtör a magyarságroham (a saját hazámban :), gondolkozz el azon, hogy más oka is lehet a blog levételének, például az, hogy aki akarja az most kb. két másodperc alatt talál rá, googliból, vagy bármelyik portál cikkéből, ami idéz a blogból.

Tehát Kármán Irénnek megvan az elegendő népszerűsége, de az egész blogszféra nem kizárólag körülötte forog, ezért a szerkesztők valószínűleg másnak adnak most lehetőséget a címlapra kerülni.

A felháborodásod akkor lenne jogos, ha a Nolblog hirtelen az egész Kármán Irén blogot bezáratná.

bigfater · http://bigfater.blog.hu 2007.07.02. 18:00:59

Népszabadságnak

nem vették le, és ott van a legholvasottabbak között is. Akárcsak az enyém. :))

Bigfater

Trombocita 2007.07.02. 20:34:08

A "blogter" e tárgyú postjaiban MÁR az első napon olvasható volt - több személytől - ez a feltevés...Mert az úgy még érdekesebb!

gallicus 2007.07.03. 09:47:47

Felesleges ha valaki élet-halál közt fekszik a betegágyán a pártoknaküzengetni!Nekem biztos nem ez lenne a legfőbb bajom,gondom!Ha tényleg igaz az irónő története.Zsanettről csak annyit hogy annyi idő után minden elmaszatolódik,sőt kimosódik.Nincs a jó Istennek az a laboratóriuma vagy szakértője aki kideriti hogy mi történt:Hallottam olyanról is aki össze-vissza törve került ki a rendőrségről.A rendőrök azt mondták az illető elesett és összetörte magát!Persze,ha akkora maflást kapott,akkor kénytelen volt elesni!

Asszem 2007.07.05. 17:11:38

A reloaded posztban már benne van.

Le volt véve 2007.08.07. 16:17:58

Azon a napon tényleg félre lett téve egy ideig a Kármán Irén blogja, ami azért furcsa, mert soha nem volt olvasottabb blog a nolon, mint a Kármán Iréné. logikus, hogy ami a legkelendőbb, azt reklámozzuk, hiszen az cégünk reklámja és legfőbb kelendőségének biztosítéka. Valószínűleg éppen a közfelháborodás miatt került ki nem sokkal később újra.
süti beállítások módosítása