Köszönet a Jobbiknak.
2007. július 09. írta: Asszem

Köszönet a Jobbiknak.

Szándékuk ellenére a Jobbik többet tett a magyarországi melegjogokért, mint az SZDSZ és a felvonulást szervezők együttvéve. Ha nem mentek volna ki balhézni, ha csendben és kulturáltan fejezték volna ki egyet nem értésüket, akkor sem ők, sem a parádé nem került volna be a hírekbe, pláne nem vezető anyagként.

Így viszont még legalább hetekig erről lesz szó a médiában. Márpedig ha valami szerepel a médiában, akkor politikailag is megmozdulhat valami (ld. Kármán Irén ügy), sőt úgy látszik nálunk csak akkor mozdul meg valami.

Tehát mégegyszer, köszönjük a Jobbiknak és az agresszív, fenyegető, tojással dobáló és sörösüveggel verekedő intoleráns keresztény homofób polgároknak a megfelelő hírérték biztosítását.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jagger 2007.07.09. 14:36:31

Keresztény nem egyenlő intoleráns! Tulajdonképpen minek is van buzifelvonulás?

Asszem 2007.07.09. 14:42:40

A Jobbik keresztényként definiálja önmagát, én pedig megadom mindenkinek a jogot arra, hogy annak tartsa magát, aminek szeretné.

Ha megfigyeled, a dőlt betűs írásmód utalt arra az önellentmondásra, ami a Jobbik világnézete és viselkedése között van.

Minek van "buzifelvonulás"? A homofóbok miatt. Az igazságtalanság miatt. Azért, hogy önmagukra ne a társadalom által megtűrt, szégyellnivaló deviánsként tekinthessenek, hanem teljes értékű emberre.

Pontosan ugyanannyira büszkék a homoszexualitásukra, mint a heteroszexuális ember a heteroszexualitására.

Persze ezt sok heterónak nehéz megérteni, hiszen akit nem gúnyolnak, akit nem vetnek meg nap mint nap, az nem érti, hogy miért kell büszkének lenni valamire, ami természetes.

jagger 2007.07.09. 14:55:22

Nézd, a homoszexualitás egy betegség. Nem mennek ki pl a rákosok, vagy egyéb betegségben szenvedő emberek rázni magukat kamionokon hihetetlenül ocsmány ruhákban. Valahogy nem oké ez, mert legyen valaki buzi, de minek ezt a világba kiáltani, ráadásul ilyen módon? Otthon magukban azt csinálnak, amit és ahogyan akarnak, mint egy normális ember. Inkább ezzel tudnák magukat elfogadtatni, nem ezzel az ízléstenelen, gusztustalan felvonulással.

Asszem 2007.07.09. 16:09:09

1. a homoszexualitás NEM betegség

2. a rákosokat nem diszkriminálják úgy, mint a homoszexuálisokat, továbbá a rák valóban egy betegség

3. a felvonulás valóban sok esetben ízléstelen és gusztustalan, de nem diktatúrában élünk, ahol az ízlés és erkölcsrendörség írja elő az embereknek, hogy hogyan öltözködjenek és milyen hosszú legyen a hajuk.

4. ha tényleg annyira zavaró ez a felvonulás, akkor talán azt kellene elérni, hogy a meleg emberek ne érezzék magukat jogilag diszkriminálva. Ez viszont nem úgy működik, hogy tojással megdobáljuk őket.

"k" (törölt) 2007.07.09. 18:35:47

A demokrácia és a jóízlés nem ellentétes fogalmak.

Asszem 2007.07.09. 18:39:16

Igaz, de a jóizlés megsértéséhez való jog ugyanúgy a demokrácia része mint a többség véleménye a jóizlésről...
Bár ha a jóizlést a többség döntené el, akkor a kereskedelmi média lenne az ízlés mércéje?...

olasz 2007.07.10. 00:43:03

A világ sokszínü,és ne írja elő senki,hogy csak ilyen meg ilyen lehet....semmi kényszer,intolerancia,erőszak----akinek nem tetszik,dugja fejét a homokba,zárkózzon el és be,aludja át életét

olasz 2007.07.10. 00:47:33

Csodálkozom pl amikor valaki történelemhamisításról beszél----van történelem és vannak történelemszemléletek----nehéz eldönteni,kinek a szubjektív igazsága esik legközelebb az objektív igazsághoz,de azért sokan vindikálják a jogot...és megbélyegzik az övéktől eltérő álláspontot----

olasz 2007.07.10. 00:49:35

az ízlésterrorból se kérünk---semmiből,ami diktatrorikus,és nem a meggyőzésen alapszik

Trombocita 2007.07.10. 01:23:07

Varsóban NEM LEHET ilyen felvonulás. Meg sem próbálják, mert ott n e m z e t i rendőri vasszigor van.

Moszkvában a melegeket viszik el a felvonulásról a zsaruk.

Ez a felvonulás a magyar Btk. 208.§-ában tilalmazott BŰNCSELEKMÉNY!

Csak a SZADESZ nyomására PRIVILEGIZÁLJÁK a melegeket: antiszociális jelenség.

Aztán jön idő, hogy MÁR NEM privilegizálják.
NEM ENGEDÉLYEZIK.

W-Asszem: tisztázzuk már, a kereszténység, MINT A ZSIDÓ TÓRÁN alapuló származékos vallás, TILTJA a homoszexualitást!

Mindenekelőtt azonban a TÓRA, Mózes I-V. könyve.
Halállal rendeli nüntetni, mint a legnagyobb OCSMÁNYSÁGOK EGYIKÉT!
A kevésbé kötött NEOLÓG zsidókra is vonatkozik.

Az Iszlám ugyancsak KÍMÉLETLEN HALÁLT SZAB a sariya szerint a tévelygőre. Ez kb. 3 milliárdnyi ember mindennapjait meghatározó három eszmerendszer.

Ráadásul mi MAGYAROK: ázsiai eredetű sztyeppei nép vagyunk.
A homokos kiszámíthatalan, használhatatlan.
Büntetése minimum a kiközösítés volt.

(A seregben egy pol. tiszt elmondta: NEM LEHET katona, aki egész másképp gondolkodik, mint a többi!
Amúgy is gáz lenne vele, még agyonvernék.

De árulás, kötelességszegés, zavaró vonzalom, féltékenység, szökés, gyávaság NEM KOCKÁZTATHATÓ miattuk!)

Az identitászavar az ideológiai ŰR MIATT támadt.
BEKELL TÖLTENI. Hidegen. Keményen.

salander · http://ld50.hu 2007.07.10. 02:31:50

Trombocita: te feldobtad a napom így hajnali 2-kor :D

Asszem 2007.07.10. 08:29:29

Olasz, a történelemhamísításról írt véleményeddel tökéletesen egyetértek, bár ez inkább a Horn-Gorbacsov vitával kapcsolatban aktuális :)

Trombocita, tiszteletben tartom a véleményed, amíg nem indítasz DDoS támadást a blog ellen (~tojásdobálás).

jagger 2007.07.10. 11:07:25

Trombocita inkább tényeket közölt, nem is annyira szubjektív véleményt. Én abszolút egyetértek vele. Ami pedig a tegnapi beszélgetést illeti, én igenis tartom magamat ahhoz, hogy ez egy betegség, mert: azok az emberek, akik képtelenek a legalapvetőbb fajfenntartásra (ami az egyik alap dolog), azok vagy betegek, vagy fogyatékosok, nekem mindegy, hogy hogy hívják őket. Eltér a NORMÁLISTÓL, tehát ABNORMÁLIS, tehát "torz". Jelen esetben "életképtelenségről" beszélünk. Félreértés ne essék nekem nem mindennel van bajom,ami eltér a normálistól.
Itt azért el kéne azon gondolkodni, h ők maguk mit tesznek azért, hogy elfogadják őket. Erőszakosan az arcodba tolják, hogy "én meleg vagyok, jogokat akarok". Nem elég az, ami mindenkit megillet? Nem nagyon tudok olyan helyről, amire ki lenne írva, h csak heterok mehetnek be, biztos létezik ilyen elvétve, de ezeket akkor kerüljék el.
Csak még visszataszítóbbak lesznek ezektől az ocsmány felvonulásoktól.

jagger 2007.07.10. 11:10:59

olasz!
a történelemhamisítás nem a szemléleteken múlik, nem is arra szokták mondani. Történelemhamisítás azt jelenti, hogy olyan meg nem történt, valótlan dolgokat csempésznek bele írásokba, könyvekbe, hogy az a ki "apróság" teljesen megváltoztatja a jelentését, következményeit, tehát kihatással van a jelenre is.

Asszem 2007.07.10. 11:20:48

Jagger önellentmondásos vagy. Azt mondod, ami eltér a normálistól, az abnormális, tehát torz. De azt is mondod, hogy nem mindennel van bajod, ami eltér a normálistól.

Ami eltér a normálistól, de nincs vele bajod az miben különbözik attól, ami szintén eltér a normálistól, de van vele bajod?

Mivel te magad különböztetsz meg "normális abnormális" és "abnormális abnormálist" ezért egyértelmű, hogy NEM a normalitástól való eltérés az, ami számodra "torzzá" teszi a homoszexuálisokat. Hanem mi?

Van olyan hely, ahová csak heterók mehetnek be (képletesen szólva): az anyakönyvi hivatal. Ha nem érted, hogy miért érzik úgy a melegek, hogy kevesebb joggal rendelkeznek, akkor ezen a nyomon indulj el. Ismétlem: nem többlet jogokat akarnak, csak ugyanannyit, amennyi a heteroszexuális párkapcsolatban élő embereket is megillet.

A szaporodásról és fajfenntartásról: nem szaporodnak a cölibátust megtartó papok. Abnormális? Nem szaporodnak a meddő párok. Abnormális? Nem szaporodnak a gyermeket vállalni nem akaró heteroszexuális párok. Abnormális?

Ha a homoszexuálisokat a fajfenntartásra való képtelenség miatt bélyegzed meg, akkor abba a hibába esel, hogy MINDEN olyan párkapcsolatot ugyanúgy el kell, hogy ítélj, ahol nem született minimum két gyerek. Ha pedig a népességfogyatkozás miatt aggódsz, akkor minimum három.

Neked hány gyereked van?

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2007.07.10. 11:36:17

Homokos keresztények vannak a legtöbben. Szemléltető kép a felvonulásról:

www.virtus.hu/user_gfx/20070709/tn_aid1464_20070709053406_146.jpeg


Keresztény-meleg közösségek, csoportok / Gay Christian groups


Magyarország / Hungary
Protestáns Melegek

Mozaik Ökumenikus Közösség

Mustármag Közösség


Az Öt Kenyér keresztény-meleg portál

www.kereszteny-meleg.lap.hu/

Trombocita 2007.07.10. 15:22:05

"IGe":

Minden blog minden témába vágó postján megjelensz ezzel a baromsággal.

MIT AKARSZ??

Összeférhetetlen a "meleg" orientáció és a MONOTEISTA vallások. NEM KERESZTÉNY, aki homox.
süti beállítások módosítása