Harry Potter - a varázslat oda
2007. július 17. írta: Asszem

Harry Potter - a varázslat oda

Még pár nap és megjelenik a legutolsó Harry Potter. Az Index hihetetlenül gennyes módon spoilerezik, címlapon hozza a vélt befejezést. Tahóság a köbön. Számítottam rá, hogy a magyar net legalja simán kirakja címnek a befejezést és pl. a Hírkereső automatikusan megjeleníti, de arra nem gondoltam, hogy pont az Index lesz az.

Mindegy, gennyesedik a portálk, ez van. A megjelenés napján (és jajj a bookline-nak, ha nem teljesíti a megrendelést) számítógép kikapcs, tévé kikapcs, külvilág off és egyhuzamban indulhat az olvasás rohamtempóban. Elsőre úgyis a sztori lesz a lényeg, a valódi hangulat csak többedszeri olvasásra "érik meg".

Pont ez a bajom egyébként a Félvér Herceggel. Ahogyan komolyodik a történet, ahogyan nő a varázsló, annyira múlik el a történet "varázsa". A mágikus világban is pontosan ugyanolyan kicsinyes és gonosz emberek vannak, mint köztünk "muglik" között. Az ötödik részben kifejezetten tetszett, hogy megjelent a nem ab ovo gonosz, kicsit árnyaltabbá téve a történetet.

Szóval nagyon kíváncsi vagyok a befejezésre....hamár a Gyűrűk Ura utolsó részének megjelenésekor még meg sem születtem, most legalább részese lehetek egy másik legenda befejeződésének.

A spoilerezők pedig menjenek a picsába.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása