Csomót kötni az emailekre.
2007. augusztus 21. írta: Asszem

Csomót kötni az emailekre.

Hogyan veheti fel a versenyt egy apró kis vacak alkalmazácsocska a nagy és hatalmas Google Calendarral emlékeztetés terén? Nos, a PingMe-nek ez úgy sikerült, hogy egyetlen ötletes újdonságot tartalmaz, amit jelenleg a többi naptárprogrammal nem lehet megcsinálni: az ismételt figyelmeztetést. Izé. Ennyi?

Ennyi, de ez az apróság hihetetlenül praktikus tud lenni. Nézzük meg működés közben: például szeretném magam emlékeztetni, hogy holnap este póker coaching lesz a neten, rendben, Calendarba beírom, egy órával előtte jön is az sms. Rendben, még van időm, addig dolgozom valamit. Persze megfeledkezem a kezdésről. Na ezen segít a PingMe az ismételt emlékeztetéssel: egyszerűen 10 percenként újra elküldi a figyelmeztetést emailben, egészen addig, amíg egy válaszlevéllel le nem állítom.

Lehetetlen elfelejteni. Vagy ignorálni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása