A populizmus győzelme.
2008. február 27. írta: Asszem

A populizmus győzelme.

Én legalábbis így kommentálnám a népszavazás borítékolható végeredményét.

Itt az én kérdésem:
 
"Egyetért-e Ön azzal, hogy a BKV, a Malév, a MÁV és a MAHART járatain történő utazásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen menetdíjat fizetni?"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gravy_t 2008.02.27. 22:01:28

bazmeg, a következőkről még nem hallottál?

EGÉSZSÉGÜGYI JÁRULÉK
EGÉSZSÉGÜGYI HOZZÁJÁRULÁS

ezeket minden magyarországon bejelentett munkát végző ember (és cég) fizeti. a fizetés jelentős hányadát teszik ki. ezek után van pofád azt állítani, hogy ingyen van az egészségügyi eljárás?

vagy ha te tényleg ingyen veszed ezeket igénybe, az azt jelenti, hogy nem fizetsz semmilyen járulékot, sem adót, azaz élősködsz a dolgozó embereken.

Asszem 2008.02.27. 22:09:40

Igen, és buszjegyhozzájárulást is fizetünk a jövedelmünkből, csak ennek nincs külön neve, de attól még ugyanúgy levonják a fizuból.

Persze, hogy nincs ingyen az egészségügy. Sőt, még csak azt sem állítom, hogy a vizitdíj a legjobb megoldás, vagy jó megoldás lenne a probléma kezelésére.

Azt állítom, hogy erről népszavazást tartani egyenlő a populizmussal.

"Úriember biztosra nem fogad", tartja a mondás.
süti beállítások módosítása