Megoldási javaslat 2.
2008. március 11. írta: Asszem

Megoldási javaslat 2.

Nagykoalíció. Kétharmados törvények az egészségügyi reformról, amihez a nevét adja és amiért felelősséget vállal mind a Fidesz, mind az MSZP.

Az MSZP elhalasztja az egészségügyi reformot, a Fidesz a szeptemberi népszavazást. Írásban, Sólyom László közvetítésével megegyeznek abban, hogy szeptemberig megállapodásra jutnak. Ha ez nem sikerül, mindkét fél a hibás. Nem a másik.

Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc garanciát vállal arra, hogy ha nem tudnak megállapodni és közösen megszavazni a végrehajtandó reformról, akkor mindketten és egyszerre visszavonulnak a politikától.

Ez most az ország érdeke. De nem ez a pártok érdeke.

Itt lenne a lehetőség a valódi összefogásra. Mert összefogni csak a túloldallal lehet. A hazáért, a nemzetért, felelősséget vállalva. A reform legyen közös gyermek.

Ha bukik a reform, bukjon mindkét párt. Ez az ország érdeke. Most kellene felülemelkedni a pártérdeken.

De ezt minden pártnak önmagán kell kezdenie, nem a másikra mutogatni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.03.16. 16:53:28

Azt hiszem erre szokták mondani, "ébredj fel, bilibe lóg a kezed"... :(
süti beállítások módosítása