Klaus Schulze
2008. október 21. írta: Asszem

Klaus Schulze

Na, végre sikerült rendezni a Klaus Schulze gyűjteményem, aminek örülök, mert már nagyon régóta halogattam. Szépen átkonvertáltam a két legjobb albumot (Timewind és Mirage) FLAC-ból és MPC-ből a telefonom által is értelmezhető mp3-ba. Ezután teletöltöttem a mobilon lévő 2 gigás SD kártyát Schulzével.

Gyakorlatilag minden mást töröltem, ami megmaradt, az a csengőhangom (Dennis Brown- Hooligans), illetve a Pink Floydtól a Comfortably Numb (ez reggel a default szám a villamosmegálló és a munkahely között, megadja az alaphangulatot) és a Wish you were here album, ez utóbbi főleg Rick miatt, nameg azért, mert a Shine On-ra ébredek reggel.

Azt hiszem év eleje óta csak és kizárólag Schulze-t hallgatok. Bármilyen más zenét pillanatok alatt megunok, vagy azt veszem vissza, hogy jó-jó, de már térnék vissza Schulzére. Emlékszem, utoljára ennyire a Floydra kattantam rá, de annak már több, mint tíz éve volt. 

Jelenleg a Historic Edition-ök szólnak, én pedig csak ámulok és bámulok...

Kedvcsinálónak:

"for barry graves (1977)" (ja igen, ez a szám az Ultimate Edition 42. CD-jén található...).

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

finalsignal · http://final-signal.blogspot.com 2008.10.26. 10:19:16

Végre kimondta valaki helyettem; rég Klaus Schulzét hallgatok de mindig, ha valami mást kezdek, akkor egy idő után hiányozni kezd valami, amit csak Schulze tud adni. Egy érzés, hangzás... Nemtommi...
Igazából, nem tudom megmagyarázni, egyszerűen nincs rá szó. A fogja marad az ember. Gyakorlatilag az összes lemeze megvan, ha kell valami tudok segíteni. :) (FLAC-APE) is. :))

Asszem 2008.10.26. 12:47:41

Finalsignal: áldassék a te neved, mert igencsak foghíjas még az a gyűjteményem. Emailben kontakt megy :D
süti beállítások módosítása