Hihhhhetetlen iWiW innováció! Szülinapok a főoldalon!!!
2008. november 04. írta: Asszem

Hihhhhetetlen iWiW innováció! Szülinapok a főoldalon!!!

Hát ezt is megértük! 15 év után végre egy értelmes fejlesztés az iwiwwen: végre (majdnem) normálisan kiírják főoldalra, hogy melyik ismerősünknek van vagy lesz a közeli jövőben valamilyen ünnepe.

Csak azért majdnem, mert ugyebár magyar embernek van név és szülinapja, és wiwék nem bírtak ellenállni a kísértésnek, hogy ezt két külön menüpontban oldják meg. A születésnap a default, tehát a névnaphoz klikkelni kell, azt pedig a magyar ember ugyanúgy nem fog, ahogyan nem klikkelt a régi "Ünnepek" linkre sem. (Egyáltalán, volt valaki, aki valaha használat, neadjisten rendszeresen megnézte??)

Nem tudom miből állt volna úgy megcsinálni, hogy egyetlen oldaldobozba írja ki az ünnepelteket, és a név alá tegye hozzá, hogy most névnapja vagy szülinapja lesz az illetőnek.

Na mindegy, örüljünk neki, ilyen is van, bár én bízom a wiw teljes bukásában amint eljövend a normális Facebook magyarítás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tschöppy · http://elsomaratonom.blog.hu 2008.11.04. 07:50:26

Az meg külön szépség, hogy ha kattintok a névnapra, újra betöltődik az egész site, nem csak a dobozban töltődik újra a tartalom.

Újabb mód, hogy többször meg tudjanak jelenni a hirdetések.

Asszem 2008.11.04. 08:48:10

Hát igen, így kell ezt csinálni...

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.11.04. 19:53:01

"Egyáltalán, volt valaki, aki valaha használat, neadjisten rendszeresen megnézte??"

Igen, én :D. De tényleg, régebben az volt az egyetlen dolog ami miatt rendszeresen (1-2 hetente) felmásztam, és megnéztem. De aztán az utóbbi időben valahogy leszoktam róla. Akivel ritkábban találkoztam, vagy legtöbbször msn-en beszéltem évente kétszer (az egyik a születésnapja volt), azt nem köszöntöm fel. Aki meg fontos, azét meg úgyis tudom. Vagy emlékeztet valaki rá.

törölt-felhasználó (törölt) 2008.11.07. 01:56:34

Az iWiW-ből soha nem lesz Facebook, teljesen más a kettő irányvonala. A Facebook, úgy vettem észre, hogy egy letisztult, egyszerű, csicsáktól mentes gyorsan betöltődő átlátható felületet ad és valóban a közösségi oldalak lényegére (találd meg az ismerősödet) helyezi a hangsúlyt, nem arra, hogy megveszi egy multi, aki minél több adatot begyűjthet a felhasználóról, az oldal lassú, a forráskódja vetekszik a Gportaléval és talán IE6-on ficegett még el úgyahogy, a többi böngésző kínkeservesen jeleníti meg még quirks móddal is.
A magyarnak ez is jó. Az iwiw átlagszínvonalának meg szintén megfelel, nincs igényük jobbra, addig meg a fejlesztők miért dolgozzanak? Bejön nekik egy rakás pénz, hát még ha olyan szolgáltatásokat is találnak ki hozzá (küldj SMS-t üzifalra), aminek mivel a Tré-é az egész, a tré-s SMS-ek 100% tiszta hasznot jelentenek. Már ha a MySpace szintet elérné, az is nagy szó lenne, de ne várjunk tőle sokat.
süti beállítások módosítása