Letöltendőt a zenélő honlapok készítőire!
2008. november 09. írta: Asszem

Letöltendőt a zenélő honlapok készítőire!

Ha van valami, ami a popupokat és bannereket is alul tudja múlni, az a kéretlenül zenélő honlap. Mint ez a borzalom.

Baromi idegesítő, hogy amikor önfeledt middleklikkekel gyors egymásutánban megnyitok 15-20 lapot a böngészőben, akkor valamelyik hirtelen muzsikálni kezd, ezért kénytelen vagyok leállni a netezéssel, és elkezdeni keresni a bűnöst.

Aki ilyen oldalt önszántából csinál, vagy arra felbújt, azt én nyugodt lélekkel 2-3 éves nettől való teljes eltiltással sújtanám. Hátha ezalatt offline önképzéssel behozza a lemaradását és 2008-ban nem tömi tele a honlapját idióta zenélő intróval. 

Nem tudom van-e SoundBlocker kiegészítés a böngészőkhöz, de én biztosan vevő lennék rá. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törölt-felhasználó (törölt) 2008.11.09. 23:00:41

Nekem valamiért nem jön be egyik böngészővel sem, csak egy üres keret, meg hogy töltsem le a Flash playert, majd az adobe oldalán kiírja, hogy nem támogatott a platform.
Amúgy a Flash pluginnal szerintem semmi baj, mert a YouTube müxik.
Egyébként ilyen esetekre Chrome-ban van a legegyszerűbb megoldás. Ha meghallod a zenét Shift+Esc->Plug-in: Shockwave Flash -> End process és örülsz.
Automatikus nem hiszem, mert elvileg nehéz lenne megállapítani, hogy az adott flash objektum videó, vagy zene, vagy micsoda. Olyan viszont talán van, ami blokkolja a háttérben nyíló tabokon a flasht.
süti beállítások módosítása