MDF az új remény?
2009. március 09. írta: Asszem

MDF az új remény?

Igen-igen. Tegnap megválasztják Bokrost, ma pedig már be is jelentik a konstruktív bizalmatlansági indítványt. Na ez a válságkezelés tempója, nem szaroznak akkor, amikor nem lehet, így kell ezt csinálni. Határozott, gyors, radikális intézkedések.

Matt Orbánnak és Gyurcsánynak egyszerre. Ügyes, roppant ügyes. Itt volna a lehetőség a remek szakértői kormányra, amelyik 2010-ig kihúzhatná az országot a csávából. Orbán mégsem fogadja el. Gyurcsány mégsem mond le. Lehet, hogy nem is volt akkora hülyeség az a 70-30. Túl sok üzlet lehet még elvarratlanul, a végső bukásukat érző politikai elit úgy látszik még mindig nem szolgálta ki a velük szemben igényekkel fellépőket. 

Az ország érdeke természetesen másodlagos. Ellenben ismét érvényesül az a jó magyar szokás, miszerint ha az én tehenem megdöglött, akkor már dögöljön meg a szomszédé is. Csáky András (van-e olyan ember, aki ezt a nagy formátumú politikust ne ismerné?) azért lép egy héttel később ki az MDF frakcióból, mert hátha így meg tudja akadályozni Bokros jelölését. 

Gratulálok. Ez a normális Magyarország az exMdf szerint? Ha az én álláspontomat elvetik, akkor a válasz erre az, hogy ne érvényesüljön a másé sem? Demokrata? Fórum? Nem. Viszont ízig-vérig magyar.

Lépjenek csak ki az ilyen emberek, és jöjjenek a normális fiatalok. Szülessen valóban új MDF. Én a magam részéről csatlakozom a Bokros for prezident 'mozgalomhoz'.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása