Gmailesedik az Outlook
2009. április 17. írta: Asszem

Gmailesedik az Outlook

Olvasom, hogy a 2010-ben megjelenő új Outlook egyik újítása az lesz, hogy "a Gmailből ismert módszer szerint az üzeneteket „beszélgetésekbe" lehet összerendezni, s ezt persze menedzselni is lehet." (Index)

A Gmail pár hete ünnepelt öt éves születésnapját (2004. április 1-jén jelent meg). Öt évbe került, amíg a Microsoftnál rájöttek, hogy talán érdemes lenne a Gmail egyik legnagyobb dobását, a beszélgetésekbe rendezett levelezést átvenni. 

Addig is, ha kénytelenek vagyunk Outlookot használni, töltsük le a buta nevű, de nagyon praktikus és ingyenes Xobni-t. Ez a kis progi viszonylag kevés erőforrásigénnyel beépül az Outlookunkba, és miután leindexelte a leveleinket, beszélgetésekbe rendezi az összetartozó üzeneteket. Plusz még tud egy csomó minden mást is, nézd meg a videót alant.

Ráadásul mindezt egy tetszőlegesen beállítható oldalsávban teszi, tehát akinek furcsa lenne elsőre, annak még mindig megmarad a hagyományos nézet. 

Ilyen a Xobni működés közben:

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása