Gumicsont: a Fidesz visszaállítja a cigány sorkatonaságot.
2009. augusztus 09. írta: Asszem

Gumicsont: a Fidesz visszaállítja a cigány sorkatonaságot.

 Csodálkoznék, ha a padlón lévő szocialisták és liberálisok kihagynák ezt a ziccert: 

"A politikus [Simicskó István] szerint a romasággal kapcsolatban a integrációs folyamat leállása és a sorkatonai szolgálat megszűnése is probléma. - Más út nincs, mint a cigányság integrációja. – tette hozzá.

- Olyan társadalmi nevelést, oktatási rendszert, tartalékos katonai szolgálatot kell kialakítani, ahol cigány és magyar emberek együtt szolgálják a hazát" - az ATV cikke nyomán.

Ez akár Kövér köteles beszédének sikerét is felülmúlhatja, ismét lesz mivel riogatni. Az SZDSZ előveheti a "Fidesz visszaállítja a sorkatonaságot" mantrát, megcélozva a bulizós fiatalokat, akik egy szűk, felvonulgatós-masírozós részén kívűl a nagy többsége jobb programot is el tud képzelni magának a gimnázium utáni években, mint valamiféle 'hadseregben' bohóckodni.

Vigyázzunk, ha nyer a Fidesz, jön a cigány hadsereg! - áll majd az MSZP választási üzenetének központjában. 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása