Gmail Tasks reloaded
2009. szeptember 19. írta: Asszem

Gmail Tasks reloaded

Egyre többet használom a kezdetben nagy csalódást okozó Gmail Tasks funkcióját. Még mindig nem vagyok kibékülve azzal, hogy egy chat ablakban jelenik meg, hogy nem lehet rendesen prioritizálni és számokkal ellátni a taskokat, hogy a due date hozzáadása nehézkes.

Viszont az alapfunkció, az új task hozzáadása annyira egyszerű, hogy emiatt használom. Sikerült úgy megcsinálni, hogy elég egyetlen egyszer odaklikkelni a feladat helyére, és amit beírtam, az be lett írva. Nem kell OK-t nyomni, entert sem, semmi.

Ha nyomok egy lefelé nyilat, jöhet a következő task. Ha alfeladatként akarok valamit beszúrni, akkor TAB és megvan.

Na ez a két dolog az, ami miatt elkezdtem használni. Ha hirtelen eszembe jut valami, amit nem akarok elfelejteni, pár másodperc beírni a Tasks-ba, hiszen a Gmail mindig nyitva van. Néha még bookmark kezelőként is használom, egyszerűen bekopizom a linket, amire emlékezni akarok.

Az is jó, hogy levelekből lehet taskot csinálni. Amit hiányolok, hogy nem lehet tasklistet megosztani másokkal. Nade erre majd a Google Wave lesz jó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása