Szabad reklámszűrés Facebookon
2009. november 01. írta: Asszem

Szabad reklámszűrés Facebookon

Eddig sosem zavartak különösképpen a Facebookon lévő reklámok, simán ignorálom őket. Az utóbbi napokban viszont eléggé elszaporodott a Vaterát hirdető reklám és az csaj a fényképen egyszerűen irritál. Mindig odavonzza a tekintetem és mindig felidegesít. Gondolom egy marketinges most elégedetten dörzsölgeti a kezét, nemcsak hogy felkeltette az érdeklődést a reklám, még blogot is ír róla a hülyéje. 

Csakhogy. A Facebook-on a reklám felett lévő kis X-re kattintva meg lehet szabadulni az adott reklámtól. Egy listából választanunk kell, hogy miért szeretnénk törölni a reklámot (mert félreveztő, sértő, nem érdekel, unalmas, gyakran ismétlődő, vagy más okból), és pámm, nem szerepel többet az oldalunkon az adott reklám. 

Szerintem ez tök jó. A kecske is megmarad, mert ettől még ugyanannyi reklám lesz az oldalon, de a káposzta is jóllakik, mert én meg eltűntethetem a szar reklámokat. 

És talán még a drága kreatív reklámkészítőknek sem rossz visszajelzés az, ha a userek tömegesen tiltják le a kampányukat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása