Android alkalmazások, amiket használok [HTC Desire]
2010. április 15. írta: Asszem

Android alkalmazások, amiket használok [HTC Desire]

Jelenleg ezeket az alkalmazásokat használom:

 

 
A kép csak illusztráció nyilván. Viszont asszem mondanom sem kell, hogy azon kívül, hogy megosztom az appokat mással, így lehet, hogy valaki talál majd valami hasznosat, biztonsági másolat készítésének sem utolsó dolog ez.
 
Amúgy egyébként majd úgyis részletesen végigelemzem a legjobb alkalmazásokat, de most még abban a fázisban vagyok, hogy naponta telepítek/törlök, úgyhogy ez még nem tisztult le teljesen.
 
Érdemes megnézni mások listáját is. Ez pl. Gina Trapani listája (Lifehacker alapítója). Lehet böngészni és telepíteni, akár webről is. Ráadásul ha weben kezdtük a regisztrációt, akkor QR kóddal tudunk azonnal eljutni a Market megfelelő részére, hogy letöltsük az alkalmazást a telefonunkra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása