Megbüntettek, jogosan de méltánytalanul
2010. december 09. írta: Asszem

Megbüntettek, jogosan de méltánytalanul

Gondolom legalábbis. Lakótelepünkön a kanyartól nem öt méterre parkoltam. Nem az ezen a helyen parkoló kocsiktól nem lehet jól kilátni, de a szabály az szabály, fellebbezésnek és méltányosságnak helye nincs. 

Pedig azt hiszem pont ez lenne az a szituáció, amikor a helyzetet mérlegelve igenis figyelembe lehetne venni, hogy a lakótelepen kevés a parkoló, ha nem oda állok, akkor pár tömbbel arrébb tudok csak megállni, ami természetesen nem dráma, de azért jobban szeretek (főleg akkor, ha két gyerekkel és csomagokkal érkezem) a házhoz minél közelebb megállni. 

Tíz éve lakunk itt, szinte mindig parkol valaki azon a helyen, most is állnak ott, szerintem itt fölöslegesen lesz négy-hat potienciális parkolóhely elpazarolva a törvény betű szerinti betartatása miatt.

Ez van.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabopal · http://szabopal.com/ 2010.12.09. 19:22:28

30000?
nekem a városligetben volt a nyáron hasonló nyereményem...
süti beállítások módosítása