Tartuffidesz: Alföldi szopatása
2011. május 26. írta: Asszem

Tartuffidesz: Alföldi szopatása

"Képmutató, vesd ki előbb a gerendát a te szemedből, és akkor gondolj arra, hogy kivessed a szálkát a te atyádfiának szeméből!"
Máté Evangéliuma 7:5

Alföldi Róbert tehát írásbeli figyelmeztetést kapott, mert olyan orális szexet kívánt az őt provokáló "újságírónőnek", ami az általa színre vitt és az újságíró által kritizált darabban szerepelt. Tehát semmilyent. Maximum imitáltat. 

Tehát ebből most ügy van. Botrány! A Fidesz minisztere szerint ezzel Alföldi átlépett egy határt, hiszen egy közintézmény vezetője nem engedhet meg ilyen stílust magának... 

De nézzük csak meg Deutsch @Dajcstami Tamás, a Fidesz Európai Parlamenti képviselőjének megnyilvánulásait politikai ellenfeléről:

"Gyurcsány egy moral insanity. Magyarul szarházi.Minden indulat nélkül mondom."  (forrás: március 29.)

"Az ilyen ember jól nevelt,ezért aztmondja,az erkölcsi züllöttségnek nincs határa.Ez a szánalmas fehérje halmaz beszél feddhetetlenségről..." (forrás: március 18.)

"Egy jóérzésű,tisztességes ember azt gondolja Gyurcsány mai facebook bejegyzése kapcsán,hogy egyszer és mindenkorra elmehet a picsába." (forrás: március 18.)

"Vannak szemét alakok.Vannak aljas emberek.Vannak rosszindulatú örültek.Vannak irtózatos gecik.Vannak gusztustalan rohadékok.És van Gyurcsány" (forrás: március 21.)

Hát igen, ilyen a fideszes kettős mérce. A képmutatás főleg azoknál szánalmas igazán, akik amúgy a morális felsőbbrendűség tudatában szeretnének tetszelegni.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása