Így bénázik a Fidesz Schmitt-ügyben.
2012. március 29. írta: Asszem

Így bénázik a Fidesz Schmitt-ügyben.

Vegyünk egy focis hasonlatot. Orbán 2010-ben, ellenzék nélküli, üres pályán tudott kétharmaddal nyerni. Nem az ő hatalmas politikai kvalitásai miatt, hanem azért, mert nem volt, aki érdemben az útjába álljon, így üres kapuba be tudta rúgni a gólt.

Azóta pedig az egyetlen, valamire való ellenzéki figura egy külföldi zsidó-pedofil (ahogy azt a jobboldali médiából megtudhattuk), aki ráadásul nem is játékosa a meccsnek, csak nézője. Mégis egy személyben többet ért, mint a komplett magyar ellenzék, Millától DK-ig.

És akkor megtörténik a baj, egy vicces pályára berohanó képében a HVG kirobbantja a Schmitt-botrányt és innentől láthatjuk, milyen is a Fidesz problémamegoldó képessége. Nemhogy egy erős ellenfelet nem tudna kezelni, de még egy ilyen ügyet sem tud gyorsan, határozottan és jól megoldani. 

Mivel az ügy még nincs lezárva, a konklúzióval várhatunk, de annyi már most látszik, hogy az Indexen megjelent különvélemény alapján itt már nem csak Schmittnek lesz lemondanivalója.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.03.29. 08:32:39

Nem csak SP lopott, hanem tőle is loptak. Például a Fidesz alelnöke:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1626_schmitt_paltol_lopott_kosa_lajos
Így megy ez a plagizálók pártjában.
süti beállítások módosítása