Komment Gusztos Péternek
2009. február 02. írta: Asszem

Komment Gusztos Péternek

"Magamat liberális, antirasszista, humanista beállítódású embernek tartom. Ennek ellenére úgy érzem, hogy a hétvégén valóban megbukott egy ember, mégpedig Ön.

Ha nincs T. Asztalos Ildikó nyilatkozata, akkor kénytelen lettem volna az Ön véleményével azonosítani az SZDSZ-t, amelynek következménye az lett volna, hogy hosszú évek óta először nem a liberális pártra fogok szavazni.

Liberálisként úgy érzem, fontos képesnek lennünk arra, hogy a nyilatkozó szándéka alapján értelmezzünk egy kijelentést, mert ez az, amely alapján igenis különbséget lehet tenni a tartalmilag nagyon hasonló rossz szándékú rasszizmus (amelyet ismétlem, ugyanúgy elítélek, mint minden liberális) és a jó szándékú tényközlés között.

Úgy érzem, hogy a legnagyobb igazságtalanság az Ön részéről Pásztorral szemben ennek a szándéknak a figyelmen kívül hagyása (mert abba bele sem akarok gondolni, hogy esetleg tudatos rossz szándékot tételezett fel arról az emberről, akinek az érdemeit azt hiszem nem szükséges bemutatnom). A pokolra vezető út jó szándékkal van kikövezve.

Értem én, hogy Ön jót akart, elhiszem, hogy meg van győződve az igazáról, de fontosnak tartom, hogy vegye észre, amit tesz, azzal többet árt, mint használ. Mind a cigányságnak, mind a rendőrségnek és legfőképpen a liberális pártnak.

Én nagyon örülnék neki, ha 2010-ben ismét lenne liberális erő a parlamentben. De az Ön által képviselt életszerűtlen politikai korrektséggel nem tudok azonosulni."

Kommentem a képviselő blogján.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása