Polgár vs. Orbán Viktor
2007. február 11. írta: Asszem

Polgár vs. Orbán Viktor

Az aktuális politikai bohózat botrány a külügyi szóvivő lebukása, mert a Fidesz kiderítette, hogy Polgár Viktor állításával ellentétben valóban szerepelt a magyar diplomatáknak küldött körlevélben Orbán Viktor neve, természetesen nem a legpozitívabb kontextusban.

A Fidesz honlapján bemutatott dokumentum a következőket tartalmazza:

"KOMMUNKÁCIÓS ÉS KÖZKAPCSOLATI FŐOSZTÁLY 2007. február 8.
KOMMUNIKÁCIÓS ÜZENETEK

...

- A kordonbontás egy kétségbeesett politikus szélsőséges akciója, aminek egyetlen racionális magyarázata, hogy saját megrendült pozícióját igyekszik megerősíteni pártjában. Parlamenti politikus ennél felelőtlenebb dolgot még nem csinált az elmúlt 16 évben. Orbán Viktor régi pozíciójának visszaszerzéséhez azt sem tartja túl nagy árnak, hogy a rendőrségből csinál bűnbakot, az árpádsávos zászlók alatt masírozó rendbontókból pedig hősöket. Veszélyes akciójával a kormánynak akar ártani, de Magyarországot sodorja veszélybe."

Én most egy dolgot nem értek. Mi ez az egész? Minek a magyar diplomatáknak Népszavát küldeni? Ezeket a "kommunikációs üzeneteket" kell hangoztatniuk az interjúkban? A többi pontot elolvasva ez egy tipikus, bulvársajtó színvonalú és mélységű, a szokásos paneleket tartalmazó sablon sajtóközlemény. Mint egy mosóporreklám.

Ha a szocialisták valóban ilyent küldözgetnek a diplomatáknak (akik között feltehetően akad olyan, aki nem hülye és/vagy a Fidesszel szimpatizál, tehát visszajuttatja hozzájuk), akkor tényleg baj van. Ha pedig a Fidesz csúsztatott valamit, akkor szintén.

Mindenesetre az egész inkább szánalmas.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása