iPad Mini, a Nexus killer?
2012. augusztus 28. írta: Asszem

iPad Mini, a Nexus killer?

Megváltozott a világ! Eddig mindig a következő androidos cucctól vártuk, hogy "na majd ez lesz az iEszköz killer!". Annyian használták ezt az elcsépelt kifejezést, hogy ma már egyenesen ciki leírni. Direkt ezért adtam ezt a címet a Nexus 7 első benyomás posztomnak (Nexus 7, az iPad killer?).

Most viszont mindenki az iPad Mini-t várja és vegyük észre, hogy gyakorlatilag ugyanezt a kérdést teszik fel, csak fordítva: vajon az iPad Mini lesz a Nexus killer?

A válasz szerintem az, hogy nem. Az iPad Mini valószínűleg nagyon sikeres lesz. De nem fogja kiszorítani a Nexust a piacról. Egy dolog miatt: mert a Nexus 7 egy jó tablet. Az első igazán jó androidos tablet. Egészen ezidáig aki tabletet akart venni, tényleg jobban tette, ha iPad-et vett. Mert az volt a legjobb.

Mostantól viszont végre van reális androidos alternatíva. Úgyhogy az Apple világát kedvelők, akiknek bejön a kisebb méret, azok megveszik a Mini-t és boldogok lesznek vele, míg akik kifejezetten utálják az Apple termékeit, vagy olcsóbb tabletre vágynak, azok továbbra is Nexus-t fognak venni. Mint például én.

És remélem a Nexus 10 is ugyanekkora siker lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása