Schmidt vs. Gyurcsány live :)
2007. január 18. írta: Asszem

Schmidt vs. Gyurcsány live :)

"Schmidt Mária a Hír Televízió kamerái előtt, élő adásban kíván válaszolni Horváth Zsoltnak".

Tusé. Most kiderül az igazság. Vajon tényleg Gyurcsány Ferenc rejtőzik Horváth Zsolt mögött?

Komolyra fordítva: végre úgy tűnik, felvették a kesztyűt a jobboldalon. Horizonton a skízis? Körvonalazódnak az erőviszonyok: a Nemzet Orbán kezében, a HírTv viszont lehet, hogy a lázadóké. Két ostoba nyilatkozat után (Kósáé überelhetetlen) végre az egyetlen értelmes válasz egy ilyen otromba és sunyi írásra. Kíváncsi vagyok, mit fog lépni a Magyar Nemzet. Mindenesetre az látszik, hogy valakik már nem hagyják annyiban ezt az anonim gyalázkodást, mint Pokorni esetében tették.

Ennél már csak az érdekelne jobban, hogy ki szivárogtatta ki az öszödi beszédet, de szerintem arra még várnunk kell.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molcsa (törölt) 2007.01.18. 06:24:13

a Kósa nyilatkozata teljesen reális. annak idején Truman is íratott Sztálint gyalázó cikket a Pravdába:)

Bakura az okostojás · http://napipolitika.blogter.hu 2007.01.18. 20:03:44

Nem szívesen ábrándítalak ki András, de a két médiumnak még a vezetője (Liszkay Gábor) is ugyanaz! A Hír Tv a MN Tv-s változata! Azonos hangnem, tulajdonos, vezetők, újságírók!

Őszödi beszéd? Miután szinte kétség kívül bebizonyosodott, hogy mindkét oldal tudott a beszéd létéről, gyakorlatilag lényegtelen a szivárogtató.
Mivel a Fidesz láthatóan egész nyáron ezt készítette elő a kommunikációjával, valszeg tőlük került a rádióhoz.
De láthatóan a szocik is tudtak a szalagról és előre felkészültek - már amennyire ez lehetséges volt - a nyílvánosságra kerülésre.

Asszem 2007.01.18. 20:33:06

Ja, közben én is rájöttem, hogy ugyanaz a főszerk, nemtudom miért, volt egy olyan emlékem, mintha lett volna valami ellentét a két médium között, de akkor ez régebben kellett, hogy legyen. Én csak online olvasom őket, néha fel sem tűnik, hogy HírTV-t vagy MNO-t olvasok.

Legközelebb majd pontosabb leszek :D
süti beállítások módosítása