Összeesküvés!!
2007. február 01. írta: Asszem

Összeesküvés!!

Gyurcsány Debrecenbe megy, hogy a pólusprogramról tárgyaljon Kósával. Muhaha. Ez így túl savanyú. Sokkal jobban hangzik az, hogy készül az új Fidesz, most tárgyalják a feltételeket. 30-70.

Na, kíváncsian várom, mikor jelenik meg valami hasonló baromság bármelyik oldalhű lapban (blog nem számít, azokban az ember sose bízzon :))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molcsa (törölt) 2007.02.02. 06:55:43

Én azt hallottam, hogy Szili mezítláb, gyalog zarándokolt el Felcsútra, hogy a kolbásztöltésről és más nemzeti sorskérdésekről kérjen útmutatást :)

Mangó mama 2007.02.02. 15:46:21

Ha ilyen hülyéket tudsz irni,akkor ne fáraszd magad.Jártál e már kis falvakban ahol nem lakik egy képviselő sem?Ott is sok jó ember lakik és nem hogy foci pálya nincs,de iskolai torna terem sem.Sokat utaztam Felcsúton keresztül és sajnos hogy csak ezt az egy települést látta meg Orbán.Minden kritika jogos ami ezzel kapcsoltban van.Külömben meg a kolbász nem ott töltöték.Néz utána és meg lepetésben leszrészed.Ha okos vagy ki találod mire gondoltam.üdv.legyen jó napod.
süti beállítások módosítása