Kármán Zsanett reloaded
2007. július 05. írta: Asszem

Kármán Zsanett reloaded

A rendőrség ellentámadásba lendült. Kész tényként állítva: K. I. hazudott. Be is mutatják a tévében a bizonyítékot: a térfigyelő kamerán világosan látszik, hogy az elmosódott foltot, aki minden kétséget kizárólag K.I. nem verték meg. Hogy most az ügyvéd magyarázkodhat, hogy a felvétel fél órával korábban/később készült és nem is az újságíró látható rajta, az már mit sem számít. Meg amúgy is, mit tesz isten, pont akkor volt áramszünet a kamerában. Előfordul az ilyesmi.

Szóval megtörtént a karaktergyilkosság, Kármán Irén is ugyanolyan jól le van járatva a közvélemény előtt, mint Zsanett, vagy mint a szlovákoknál Hedvig.

Mert mindhárom ügyet sikerült annyira összekuszálni, hogy mostanra már az sem zárható ki teljesen, hogy valamelyikük tényleg hazudott.

Kérdés, vajon ki fog-e derülni az igazság valaha is?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása