Csalunk, oszt jónapot...(c-p)
2006. április 21. írta: Asszem

Csalunk, oszt jónapot...(c-p)

A Klubrádió értesülése és hangfelvétele szerint Orbán Viktor mondta a zártkörű nagygyűlésen: "szombaton és vasárnap a talpon maradt összes kerületben az én hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek oszt jónapot".

Aha. A baj az, hogy a politikusok szerint felment az erkölcsi felelősség alól az, ha ugyanazt a hibát a másik fél is elköveti. Szerintem nem.

A választás fináléjában a legutolsó és egyben legnagyobb baklövést maga Orbán Viktor követte hát el.

Függöny.
-----------------------------------------
Update 1. Függőny fel.
Ráadás.


Parakovács blogjában olvasható, hogy Deutsch-Für-Tamás szerint ez nem is azért hangzott el, hogy. Hanem azért, "hogy megtévessze a titkosszolgálati eszközökkel dolgozó kormányügynököket, és óvatlanná tegye őket"

Pompás. Kár, hogy holnaptól kampánycsend, a Fidesz csak most kezd megint belejönni a hülyeségbe...

-----------------------------------------
Update 2.

A teljes magyarázat olvasható a Magyar Nemzet Online-on...
A Fidesz sikeresen kiugrasztotta a nyulat a bokorból; az MSZP maga szolgáltatott bizonyítékot arról, hogy kétségbeesett hatalomféltésből minden aljasságra képes: a Szövetség mai tatai zártkörű megbeszélésén lehallgatták a Fidesz elnökét, Orbán Viktort

Ezzel három legyet ütnek egy csapásra: megvédik Orbán Viktort a csalásra való felszólítás gyanújától, bebizonyítják, hogy az MSZP minden aljasságra képes, és visszamenőlegesen is bebizonyítják, hogy tényleg volt megfigyelési ügy. Hiszen Orbánt lehallgatták...

(Természetesen amikor az álszakállas indexesek az MSZP kampányeligazítójáról szivárogtattak ki részleteket, az teljeséggel rendbenlévőnek találtatott...)

--------------------------------
Update 3

Az OVB pedig nem tudott dönteni, elmarasztalja-e Orbán Viktort ezért a kijelentéséért. Lehet, hogy jobban működne az egész procedúra, ha nem lenne lehetőség arra, hogy döntetlen eredmény szülessen?

------------------------------------
Update 4

Orbán csak ironizált
...amikor a "derék MIÉP-esekre" hivatkozott. Legalábbis Nyitrai Zsolt szerint. Aha. Haha. Jó vicc. Lassan fogadni mernék, hogy az Update 5-ben arról írok, hogy Orbán cukorka hatása alatt állt, amikor ezeket mondta...vagy arra, hogy nem is volt Tatán taggyűlés...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

öcsi 2006.09.24. 02:28:58

Az a kérdés mi a hazugság? Ha olyat mondanak amit szeretnénk hallani de nem igaz,vagy ami nem tetszik?Vagy mindkettő.Az elsővariációra a mai mapig mondja
a Varjúszövetség a betanult mondandóját.Normális ember elhiszi? Álom-álom.De mindenki elábrándozik,hogy milyen jó és szép lenne.Realitásból kell kiindulni.Mik a lehetőségek?Ha tényleg azt akarja az ember amit megálmodott akkor azért áldozatot kell hozni. Megéri vagy nem?Ha nem hozunk áldozatot akkor csak álom marad.És lehet a másikat becsmérelni.Sült galambok sem potyognak az égből.

Asszem 2006.09.24. 10:34:26

Jaja. Az erkölcsi megítélés sztem a teljes kép figyelembevételével kell, hogy történjen. Ha valaki hazudott, de összességében jót tett az országnak, akkor ez, és csakis ez felmentést adhat a hazugság alól.

Ha hazudott, de csak azért, hogy saját magának előnyre tegyen szert, akkor nem.
süti beállítások módosítása