Ha itt a nyár...
2006. május 31. írta: Asszem

Ha itt a nyár...

...akkor a francért kell télikabátban mászkálni az utcán? Úgy látszik az időjárás túl sok Gyalog Galoppot nézett, és az ősz egyszerűen átugrotta a tavaszt meg a nyarat, majd egyenesen télbe fordult. Persze lehet, hogy a globális felmelegedés ellen jó lesz egy enyhébb nyár, vagy a franc se érti már, hogy mi zajlik körülöttünk.

Na mindegy. Szorgalmasan küldözgetem a myvip meghívókat, bár még mindig nem jöttem rá, lehet-e egyáltalán valahogy rendezni az ismerősöket? Elvileg a wiwen igen, de az használhatatlan, címkézni meg ugye nem lehet, pedig az lenne csak a királyság (erről még blogot is írtam, de az sztem már régen volt).

Szóval ismerősöket felcímkézni saját címkékkel, illetve megnézni, ők hogyan címkézik magukat. Hasonlóan a Gmail fényképeihez: vagy én rendelem hozzá a képeket a kapcsolatokhoz, vagy az ő képeiket nézem.

Wiwen ez milyen frankó lenne: baromállatok csoportja, haverok, jófejek, pénteken_ráérők, jónők, volt_gimisek, meg még kitudja mennyi címkét lehetne adni az embereknek, és roppant érdekes lenne mások címkéi alapján keresni.

Ja, mindez úgy jön ide, hogy külön csoportban akarta szedni myvipen azokat az embereket, akiket ismeretlenül hívok meg, de egyelőre nem sikerül, úgyhogy lehet, hogy egyszerűbb módszert választok, és törlöm az összes ismerősöm, így a myvipen egy teljesen random csoport fog kialakulni...még nem tudom mindez mire lesz jó, de érdekes.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lolita · http://lolita 2006.06.26. 19:05:00

sziasztok nagyon szeretnék my vip-tag leni ha teljesitenétek kérésemet hálám üldözne örökre előre is köszi szia

marcell 2006.09.13. 16:08:11

küldjetek egy myvip meghívót mert szétbaszom a fejeteket

ViktorW 2006.11.22. 12:27:20

Sziasztok!
Tudna valaki MyVip meghívót külden?
Előre is köszönöm.

BDK · http://ungparty.net/ 2006.11.30. 18:44:26

ViktorW, én szívesen, de milyen címre?

kovda 2007.06.20. 06:58:06

Szasztok! Pls valaki küldjön nekem myvip meghívót! E-maillem: hu6883721@freemail.hu. Előre is kösz.
süti beállítások módosítása